LUKSURIØST HOTELL MED BAUGPROPELL


Cruise er for alle som vil kombinere store opplevelser med komfort og følelsen av luksus. Et flytende hotell er som en gave for deg som drømmer om en ferie med total avslapping i symbiose med nye eventyr. 


 70,8 % av vår klode er dekket av hav. Hva er en mer naturlig ferieform enn å seile fra land til land, nyte horisonten, speide etter nye eksotiske øyer, se stjernehimmelen uten filter og føle at du er en del av noe større? Fra et cruiseskip er verden i harmoni med elementene. Du lever i storslagen luksus og nettopp du er viktig.

Om bord er det DU som er i fokus, de mange ansatte betyr service på toppnivå. Glem alle myter om blått hår, femten kofferter og matkøer. Nyt livet på et verdenshav hvor sjelsro, sjøsprøyt, kulinariske gleder og det søte liv er i totalfokus.

Du har frihet til å være så lat eller aktiv du bare vil, sosial eller bare litt sosial, du kan bli med på arrangerte utflukter eller vandre på egen hånd i noen av verdens mest myteomspunne havner, øyer og landskap.

Bli bedre kjent med turoperatøren Norsk tur

VÅKNER TIL NYE HISTORIER
- Jeg er en myteknuser, sier Bjørn Tore Teigen som i tillegg til å være cruiseentusiast, også er en usedvanlig kresen verdensmester i barbecue.

Teigen har vært på cruise 17 ganger og hvorfor velger han akkurat cruise?

- Jeg er eventyrlysten, frihetshungrende, matglad og samtidig opptatt av at feriebudsjettet ikke sprekker. For meg er cruise ferie! Jeg pakker én gang og våkner opp til et nytt land, en ny historie og kultur nesten hver morgen. Jeg har friheten til å gjøre hva jeg vil med dagen, samt vissheten om at jeg er godt ivaretatt. Det er total avslapping og en ferie som gir meg massevis av påfyll og inspirasjon, forteller Teigen.

KLODENS IVRIGSTE CRUISEENTUSIASTER
Ifølge Cruiseselskapenes internasjonale organisasjon (CLIA) cruiset cirka 180.000 nordmenn på verdenshavene i fjor. Det betyr at interessen for cruise øker og trenden ser ut til å fortsette.

Vi er blant de ivrigste cruiseturistene på kloden. Norsk Tur har et samarbeid med de mest sofistikerte og behageligste av alle, nemlig Celebrity Cruises.
- Dine eneste oppgaver er å nyte og å oppleve. Resten ordner vi, smiler daglig leder i Norsk Tur, Sissel Nordhagen.

Norsk tur tilbyr en rekke skreddersydde reiser over hele verden.
- Det som gjør våre cruisepakker ekstra attraktive er at vi i tillegg til cruiset syr inn unike opplevelser, eksklusivt for Norsk Turs grupper. Det er trygt å bli fulgt opp av vår våre verdensvante reiseledere, forteller Nordhagen.


VINTERENS NYHETER

Høsten er høysesong for å drømme seg bort, og planlegge nye opplevelser. Fra Norsk Turs innholdsrike turprogram trekker Sissel Nordhagen frem fire anbefalinger for eventyrlystne nordmenn.

#1 - EVENTYRCRUISE I KARIBIEN, MED MARDI GRAS
Mardi Gras i New Orleans er verdens største karneval med røtter langt tilbake i den kristne historien. Parader, folkefest og livsglede er på agendaen. Etter fyrverkeriet i New Orleans går reisen videre til sagnomsuste Georgetown, Cozumel, Fort Lauderdale og lekne delfiner. - Vi kaller dette et eventrycruise og det er ikke et navn vi bare har valgt. Dette er et sant eventyr, lover Nordhagen

Les mer om dette eventyrcruiset.

# 2 -NYTTÅRSCRUISE I AUSTRALIA OG NEW ZEALAND
To millioner mennesker trekker til gatene for å få det med seg fyrverkeriet i Sydney.  Det er sommer, varmt og spektakulært. I det nye året går gruppen om bord i MS Celebrity Solstice for å nyte det unike i Oseania. To ukers cruise med dype fjorder og isbreer i Maoriens vulkanske hjemland, paradisiske strender, langstrakte åser med vinranker, uberørt natur og et fantastisk dyreliv. Cruiseskipet, et reelt flaggskip byr på det ultimate for deg som søker det lille ekstra når det gjelder mat og vin.

Opplev Oseania på to uker. 

# 3 -CRUISE I DET FJERNE ØSTEN
Våren 2019 kan du bli med på et eksotisk cruise i det fjerne Østen. Norsk Tur har sikret seg utvendige lugarer på skipet Celebrity Millenium, som seiler ut fra Shanghai den 30. mars. En enestående mulighet til å oppleve tre av Asias fremste land. Kinas to mektige metropoler Beijing og Shanghai, Sør-Korea fra Seoul til den vakre Jeju-øya, og Japan med sine ikoniske severdigheter.

Les mer om den enestående mulighet til å oppleve tre av Asias fremste land.

#4 - DET STORE ALASKA-CRUISET
Dramatisk natur formet av isbreer gjennom millioner av år, hjem til sel, nise, hval og hvithodehavørn, fjellsider tapetsert med majestetisk skog. Cruiset lover virkelig store naturopplevelser på fjerntliggende steder. I tillegg har reisen noen dager i forkant av cruiset i Vancouver og et opphold i Seattle før hjemreise.

Bli med på ferden gjennom isbreer, seler og hvaler.

- Jeg er skikkelig stolt av vinterens program. Dette er eventyr for den mest blaserte, og jeg håper dere blir med, sier en overbevisende Nordhagen.

FAKTA

› Kristiansand firmaet ble lansert i 1984.

› Tilbyr cruisepakker med norske reiseledere over hele verden.

› Mottoet på kontoret med 20 reiseglade ansatte er; «Reiser av høy standard og kvalitet»

 

KONTAKT OSS

Telefon: 38 12 03 20

E-post: info@norsktur.no

› Norsktur.no

Sissel Nordhagen, daglig leder i Norsk Tur.